katsika-asteras-petriti-match.jpgΕκτός έδρας ήττα για τον Αστέρα Πετριτή.

Με σκορ 1-0 ηττήθηκε ο Αστέρας Πετριτή επί της Θύελλας Κατσικά, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες για την κερκυραϊκή ομάδα.

Σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές η ομάδα της Κατσικάς κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του "δικού μας" Σπύρου Βασιλάκη. Συγκεκριμένα, στο 31΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωσταμένα, ο Κερκυραίος κεντρικός αμυντικός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Πετριτή απείλησε στο α΄ μέρος με ένα σουτ του Λούβρου και ένα του Κρητικού, αμφότερα όμως κατέληξαν άουτ. Από την άλλη πλευρά η Θύελλα Κατσικά μετά το γκολ είχε δύο στιγμές με τους Κωσταμένα και Παππά, όμως οι προσπάθειες τους δεν είχαν το επιθυμητό για τους ίδιους αποτέλεσμα. Στο β΄ μέρος η κερκυραϊκή ομάδα απείλησε με Κοιλιάρα (δις) και Πέτρο Στεργίου (δις), όμως σε όλες τις περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ για την ομάδα των Ιωαννίνων υπήρξαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Εμβραϊζόγλου (απέκρουσε ο Τζαφέστας) και Κωσταμένα (κεφαλιά, άουτ).

Ένταση μεταξύ φιλάθλων της Θύελλας Κατσικά και των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Πετριτή δημιουργήθηκε με τη λήξη της αναμέτρησης.

 

Διαιτησία: Φακής, Δρουδάκης, Τοπαλσάββας

 

Θύελλα Κατσικά (Γκούρας Ν.) Παππάς Δ., Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Πολυχρόνης, Παππάς Ε., Εμβραϊζόγλου, Κωσταμένας, Τουρμούσογλου

Έπαιξαν και οι: Ρίζος, Πάκος, Φίλιος, Καμπούρης

 

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης Ι.) Τζαφέστας, Ρουμελιώτης, Πούλος, Γαρδικιώτης, Γωγουβίτης, Μεντής, Κρητικός, Γκασίδης, Κοιλιάρας, Λούβρος, Γεωργακόπουλος

Έπαιξαν και οι: Γεωργοπάλης, Στεργίου Π., Τσιάβος, Σούκερας, Γκοΐκοβιτς