lefkimi-eordaikos-2.jpg

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ισόπαλοι με σκορ 0-0 αναδείχθηκαν ΑΕ Λευκίμμης και Εορδαϊκός, με την κερκυραϊκή ομάδα να διατηρεί πλέον μόνο "μαθηματικές" ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ΑΕ Λευκίμμης είχε την υπεροχή, πραγματοποίησε αρκετές ευκαιρίες, είχε ως κύριο εκφραστή των επιθέσεων της τον Αλέξανδρο Παπαθανασίου, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο 18΄ όταν ο Δημήτρης Τσοπανάς βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έκρινε ότι υπάρχει κάποια παράβαση. Επτά λεπτά μετά η ΑΕ Λευκίμμης απείλησε με ένα σουτ του Βαγγέλη Καραμποΐκη από πλάγια θέση, ενώ στο 40΄ ο Αλέξανδρος Παπαθανασίου αφού πρώτα πέρασε δύο αμυντικούς του Εορδαϊκού βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με το Δημητριάδη, ο οποίος με δυσκολία απέκρουσε. 

Στο β΄ μέρος ο Εορδαϊκός απείλησε στο 48΄ με ένα σουτ του Παπανικόπουλου, το οποίο έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σπύρος Μπαλός και στην επαναφορά ο Τσαγκαλίδης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ΑΕ Λευκίμμης είχε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο 67΄ με τον Αλέξανδρο Παπαθανασίου, όμως και σε αυτή την περίπτωση ο Δημητριάδης δήλωσε "παρών", ενώ απείλσησε και σε δύο ακόμη περιπτώσεις με μακρινά σουτ των Καραμποΐκη και Μουζακίτη, τα οποία όμως δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Διαιτησία: Ζύγας, Βλαχοδήμος, Τσιάκος

 

ΑΕ Λευκίμμης (Αγγελής Χ.) Πιττατζίης, Ματσοβίλα, Σπάνος, Βασσάκης, Κωστακιώτης, Μουζακίτης, Μπαλός Σ., Σκιαδάς, Παπαθανασίου, Καραμποΐκης, Τσοπανάς

Έπαιξε και ο: Νίτας

 

Εορδαϊκός Πτολεμαίδας (Κατακαλίδης) Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Πιρίτζαους, Παπάς, Πουλιός, Μπαλίτσας, Νικόλι, Παπαζήσης, Τσαγκαλίδης, Άνταμς

Έπαιξαν και οι: Ιλιέφσκι, Αιχμαλωτίδης Κ., Κοντογουλίδης Β.