PET_STAV.jpeg

Πολύ σημαντική νίκη για τον Αστέρα Πετριτή.

Μία νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία πέτυχε ο Αστέρας Πετριτή επί του Αστέρα Λιανοκλαδίου Σταυρού (των αρκετών απουσιών), επικρατώντας επί της ομάδας της Φθιώτιδας με σκορ 2-0. Μάλιστα, η νίκη αυτή ήρθε κοντρα σε μία ομάδα που πριν την αναμέτρηση αυτή βρισκόταν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Οδυσσέας Πούλος στο 12΄ με σουτ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους αν και ο Αστέρας Πετριτή είχε μία ακόμη πολύ καλή στιγμή με το Δημήτρη Κοιλιάρα, το σουτ του οποίου όμως πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μαγκλάρα.

Στο β΄ μέρος ο Αστέρας Πετριτή κατάφερε από νωρίς να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν μετά από ωραία ενέργεια και έξοχο σουτ του Νίκου Κρητικού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μαγκλάρα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. 

Ο Αστέρας Πετριτη αφιέρωσε τη νίκη αυτή στο γενικό αρχηγό της ομάδας, Σπύρο Στούπα, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του.

Μετά τη νίκη αυτή ο Αστέρας Πετριτή βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, όσους έχει και ο 12ος Εορδαϊκός, ο οποίος είναι υπό της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ έχει ένα βαθμό διαφορά από το 10ο Θεσπρωτό, την 9η Αναγέννηση Άρτας και τον 8ο ΑΟ Τρικάλων. 

 

Διαιτησία: Πιγγίου, Ζιώγας, Αλεξόπουλος

 

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης Ι.) Τζαφέστας, Πούλος, Μεντής, Γαρδικιώτης, Γωγουβίτης, Γεωργοπάλης, Κρητικός, Γκασίδης. Τσιάβος, Κοιλιάρας, Γεωργακόπουλος

Έπαιξαν και οι: Ρουμελιώτης, Στεργίου Κ., Στεργίου Π., Σούκερας, Μαρίτσας

 

Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού (Λέντας Β.) Μαγκλάρας, Νάτσο Ροντρίγκες, Αυγουστάτος, Κουδουνάς, Μαλισσόβας, Παρλάντζας, Λάππας, Αντωνόπουλος, Φράγκος, Δρόσος, Μαργαρίτης

Έπαιξαν και οι: Παπαλέξης, Σέντης, Παλιακός, Διαμαντής, Σκούρας

 

Φωτογραφία: Μελίνα Λογοθετίδη