babc70dd-1d4a-4a22-b4c4-d7c811dc2939.jpg

Μία άνετη νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Με σκορ 0-4 επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος επί της Τραβέρσο και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε μόλίς στο 2΄ ο Θοδωρής Αγάθος με πλασέ. Στη συνέχεια ο Μέγας Αλέξανδρος είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, όμως συνάντησε απέναντι του τον εξαιρετικό στο α΄ μέρος κίπερ της Τραβέρσο, Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές επεμβάσεις. Ο Μέγας Αλέξανδρος στο 6΄ είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σπύρου Μιχαλά, ενώ 33΄ κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Σπύρος Μιχαλάς, όμως "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Λάμπης Νίκολα έπιασε ένα δυνατό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της Τραβέρσο απέκρουσε με δυσκολία και κατόπιν η μπάλα βρήκε (ξανά) στο οριζόντιο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Τραβέρσο έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα του Στέλιου Φράγκου, ο Τόμας Τιούρελ επιχείρησε μία κεφαλιά - ψαράκι, σε κενή εστία, με τη μπάλα να "σταματά" στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β΄ μέρος ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να πετύχει τρία ακόμη τέρματα με τους Αλέξανδρο Σκούφο στο 51΄, Θοδωρή Αγάθο στο 58 ΄ (δεύτερο προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση) και Σπύρο Μιχαλά στο 77΄. Το 0-4 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Σερίφης, Μπαλός

 

ΑΣ Τραβέρσο Ελευθεριάδης, Μοιρώτσος, Μαρόλλας, Παππάς, Χαντζής, Στέλιος, Κοζομπόλης, Βάνας, Φράγκος, Τιούρελ, Λαμπίρης

Έπαιξαν και οι: Νίκας, Μαυρωνάς, Κωλέσης, Τσιόγκας, Μπολέτσης

 

Μέγας Αλέξανδρος (Μπολάνο Κ.) Μπέκιος Μ., Σεντελές, Πανάρετος, Γκρέμπι, Τσολάκης, Κοσκινάς, Μπάλας, Νίκολας, Αγάθος Θ., Μιχαλάς, Μπέκιος Λ.

Έπαιξαν και οι: Σκούφος, Χρυσικόπουλος, Κανάνι, Παπάς, Αγάθος Α.

 

baa920e3-22fd-4dda-bc8c-c4e1de4e65b4.jpg

Σπύρος Παππάς (ΑΣ Τραβέρσο) και Φώτης Μπάλας (Μέγας Αλέξανδρος)