904566ce-10b0-47c1-a35c-0cfe0f43d154.jpg

Απέδρασε από το γήπεδο του Ολύμπου ο Οδυσσέας Αυλιωτών.

Με σκορ 1-2 επικράτησε ο Οδυσσέας Αυλιωτών επί της ΑΕ Καναλίων και παρέμεινε σε απόσταση επτά βαθμών από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο α΄ μέρος οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Οδυσσέας Αυλιωτών είχε δοκάρι σε πλασέ του Χρήστου Ιμέρη στο 32΄ και μία ακόμη πολύ καλή στιγμή με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 38΄, όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε έξοχα ο Μήτσιος.

Στο β΄ μέρος ο Οδυσσέας Αυλιωτών κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ. Συγκεκριμένα, στο 55΄ ο Χρήστος Ιμέρης "άνοιξε" το σκορ της αναμέτρησης, ενώ στο 60΄ ο Ρόμπερτ Ντάτσι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 70΄ η ΑΕ Καναλίων μείωσε σε 1-2, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Μπάκολη από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο Χρήστο Τζαναβάρη, ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζαναβάρης με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπύρου Μπάκολυη, ο Χρήστος Τζαναβάρης πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το 1-2 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Για περίπου 25 λεπτά η ΑΕ Καναλίων αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστή της, ενώ δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος ποδοσφαιριστής να τον αντικαταστήσει.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Μπαλός, Κασίμης

 

ΑΕ Καναλίων (Σαββανής Κ.) Μήτσιος, Λιόλιος, Λευτεριώτης, Μικάλεφ, Τζαναβάρης, Μπακίου, Μπάκολης, Μούτας, Σπίνουλας, Τσέκας, Γιοχάλας

Έπαιξαν και οι: Ασπιώτης, Ντάσης

 

Οδυσσέας Αυλιωτών (Ανδριώτης Ν.) Άνθης, Μουζακίτης Στ., Μιχαλάς, Ρίκος Κ., Ρίκος Δ., Μουζακίτης Μ., Κουρμπανίδης, Μουζακίτης Αγγ., Λούβρος Γ., Ντάτσι Ρ., Ιμέρης

Έπαιξαν και οι: Μουζακίτης Ι. (Γκιώκας), Μουζακίτης Κ. (Μπακιράτος), Λοΐσιος, Κουβαράς