mpala_0.jpg

Δεκατρία γκολ σημειώθηκαν στην αναμέτρηση μεταξύ ΑΟ Κάβου και Θύελλας.

Με σκορ 10-3 επικράτησε ο ΑΟ Κάβου επί της -αποδεκατισμένης- Θύελλας, η οποία παρατάχθηκε με μόλις 10 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Στάδιο Λευκίμμης για την 28η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΚ.

Για τον ΑΟ Κάβου 4 γκολ σημείωσε ο Μιριάν Τοτάι, 4 γκολ σημείωσε ο Ντάνι Κούρτ και από 1 οι Λευτέρης Ανδρονικόπουλος και Αλέξης Κάντας.

Για τη Θύελλα 2 γκολ σημείωσε ο Σπύρος Βασιλάκης και 1 ο Νίκος Παπαδάτος.

 

Διαιτησία: Σκεύης, Κουρτέσης, Κούρκουλος

 

ΑΟ Κάβου (Παλαιοχωρίτης Σ.) Νικόπουλος, Γαστεράτος Χ., Ασπιώτης, Σμοΐλης, Δεκάντιος, Ράντος, Ανδρονικόπουλος, Γαστεράτος Ι., Γατσούλης, Κούρτ, Τοτάι

Έπαιξαν και οι: Πλασκασοβίτης, Λιόπουλος, Κάντας Αλ., Μυρίλλας, Σαμοΐλης Κ.

 

Θύελλα Μύαρης, Κορίκης Θ., Πουλημάς, Πάλλης, Παπαχρήστος, Παπαδάτος, Παμπουρίδης, Γαούτσης Σ., Γαούτσης Δ., Βασιλάκης Σ.

 

Ανακοίνωση του παίκτη - προπονητή της Θύελλας, Μιχάλη Κολιογιάννη:

Αρχικά θα ήθελα να τοποθετηθω ως μέλος της ομάδας της Θύελλας Γαριτσας για τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν. Από αρχές τις εβδομάδας έχουμε ενημερώσει της επς ότι υπάρχει πρόβλημα σχετικά με τους νεαρούς παίκτες μας και η συμμετοχή μας στον ερχόμενο αγώνα με τον κάβο ημέρα Σάββατο και 16:30 ήταν πολύ δύσκολη έως απίθανη . Αναλυτικά απόντες της ομάδας μας Βασιλάκης Νίκος , Κορικης Θεοφάνης, Αντώνης Αλαχουζος τραυματίες Λεισος Αλέξανδρος, Κορομποκης Ιωάννης, Γουδέλης Γιώργος, Κορακιανιτης Φίλιππος και Βασιλάκης Σπυρίδων άρρωστοι.Συγκεκριμενα 8 άτομα συν 2 που απείχαν λόγω σχολικής εκδρομής δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στον αγώνα , με αποτέλεσμα η ομάδα να κατέβει με 10 παίκτες και να ηττηθεί με το συνολικό σκορ 10-3. Συγχαρητήρια στο Κάβο για τη μεγάλη νίκη αλλά και στα παιδιά μας που 10 άτομα σκοραρανε 3 γκολ. Η ομάδα μας απαρτίζεται από νέαρους ηλικίας 14-17 και ρωτώ η επς έκανε κάτι για να αναβάλει τον αγώνα η λειτουργεί μόνο προς όφελος άλλων σωματείων?? Με αυτό απωθεί η όχι τους νέους από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί σκαλοπάτι για τον επαγγελματικό αθλητισμό? Η υγεία που είναι το πιο πολύτιμο αγαθό γιατί δεν προστατεύεται ? Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει το βάρος σε νεαρούς αθλητές και έχει ρίξει το όριο ηλικίας , αλλά παρόλαυτα μάχεται με τους Αγίους δέκα προηγήθηκε και ηττήθηκε 3-2 , με τον Σφακιανάκη χάσαμε 1-2 στο τέλος με πέναλτι,με τον Οδυσσέα Αυλιωτών ηττήθηκε με καλή εμφάνιση ,όπως και με τους Καρουσάδες , αλλά και γνώρισε πολλές βαριές ήττες,περνά δύσκολη χρονιά ,πιο δυσκολη από πέρυσι αλλά ουδείς μπορεί να αμαυρώσει παλιές ωραίες χρονιές και συγκεκριμένα την πιο πρόσφατη χρονικά όπου τερμάτισε 4 με της 3 καλύτερη άμυνα περνώντας 2 ισοπαλίες με την ιστορική Κέρκυρα . Ο αθλητισμός αποτελεί ένα κομμάτι της ζωής και την καθημερινότητας μας και πρόσφατως μετά το συμβάν μεταξυ των νεαρών που προάγει τη βία , η επς αισθάνεται καλά που ανάγκασε μια ομάδα να κατέβει και να διασυρθεί με αυτό το τρόπο; Και ξανά τονίζω απόντες παίκτες για λόγους υγείας . Υπάρχει σεβασμός προς το σωματείο μας η επειδή βιώνουμε μια δύσκολη χρονιά , αυτό σημαίνει ότι θα μαστε απαραίτητοι . Εγώ τους παίκτες μου τους αγαπώ και πάντα θα μαι δίπλα τους και θα τους συμβουλεύω και θα βγαίνω μπροστά σαν να ναι δικά μου παιδιά. Δυσκολη η χρονιά μας αρκετές βαριές ήττες αλλά καθολου σεβασμό στο σωματείο μας. Απαιτούμε ίδιο σεβασμό όπως σε όλα τα σωματεία. Η υγεία είναι το παν και πότε δεν θα μπει σε κίνδυνο αθλητής μας . Την ψυχολογική όμως των αθλητών μας τη διαλυσατε μετά και τα χθεσινά κύριοι της ΕΠΣ .Η Θύελλα του χρόνου θα επιστρέψει πιο δυναμικά σε όλους τομείς . Να μας περίμενετε.

ΥΓ: Αλήθεια κύριοι της επς το παιχνίδι που εκκρεμεί Ατρόμητο Στρογγυλής - ΠΑΟ Σφακιανάκης πότε θα διεξαχθεί ,πότε θα διεξαχθεί ; Γιατί εμάς μας αιτιολογησατε ότι δεν μπορούσατε να μας δώσατε αναβολή με τον Kάβο διότι τελειώνει το πρωτάθλημα και θα κρίνονταν η αξιοπιστία του πρωταθληματος

Με εκτίμηση στο φίλαθλο κοινο της Κέρκυρας και στην ΕΠΣ Κέρκυρας Μιχάλης Κολιογιάννης