6183541a-bc5c-4105-a0bb-ff0a90d3d3c6.jpg

Επικράτησε επί της -μαχητικής- Τραβέρσο ο Οδυσσέας Αυλιωτών.

Με σκορ 1-3 επικράτησε ο Οδυσσέας Αυλιωτών επί της Τραβέρσο και προσέθεσε τρεις ακόμη βαθμούς στη βαθμολογική του συγκομιδή.

Ο Οδυσσέας Αυλιωτών προηγήθηκε μόλις στο 9΄ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Μουζακίτη (Σούλου). Στη συνέχεια η ομάδα των Αυλιωτών απείλησε με ένα σουτ του Γιώργου Λούβρου, το οποίο απέκρουσε ο Ελευθεριάδης με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Στο 27΄ η Τραβέρσο έφερε το ματς στα ίσα χάρη σε τέρμα του Σπύρου Παππά με έξοχη σέντρα - σουτ. Το 1-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Στο β΄ μέρος ο Οδυσσέας Αυλιωτών απείλησε αρχικά με ένα σουτ του Ρόμπερτ Ντάτσι, το οποίο απέκρουσε έξοχα ο κίπερ της Τραβέρσο, Δημήτρης Ελευθεριάδης, ενώ στο 64΄ η ομάδα των Αυλιωτών κέρδισε εκ νέου πέναλτι, με το Γιάννη Μουζακίτη (Σούλο) να ευστοχεί και αυτή τη φορά και να γράφει το 1-2. Η Τραβέρσο στο 80΄ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν κέρδισε πέναλτι, με το Σταύρο Κοζομπόλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον κίπερ του Οδυσσέα, Παναγιώτη Άνθη να πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία και να αποκρούει την εκτέλεση. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Ρόμπερτ Ντάτσι στο 89΄.

 

Διαιτησία: Μιχαλάς, Γκιόκας, Πηγής

 

ΑΣ Τραβέρσο Ελευθεριάδης, Σαλταγιάννης, Μοιρώτσος, Χαντζής, Στέλιος, Παππάς, Αραβανής, Κοζομπόλης, Φράγκος, Κωλέσης, Μαυρωνάς

Έπαιξαν και οι: Νίκας, Μπολέτσης

 

Οδυσσέας Αυλιωτών (Ανδριώτης Ν.) Άνθης, Μουζακίτης Ι. (Γκιώκας), Λούβρος Β., Ρίκος Κ., Μουζακίτης Ι. (Σούλος), Κουβαράς, Μουζακίτης Μ., Λούβρος Γ., Λοΐσιος, Μουζακίτης Αν., Ντάτσι Ρ.

Έπαιξαν και οι: Μουζακίτης Αγγ., Αγαπητός, Μουζακίτης Γ. (Μπάρας), Μουζακίτης Κ. (Μαρκεζίνης)