mpala_0.jpg

Με το "δεξί" στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟ Κάβου!

Στο επίσημο προπονητικό ντεμπούτο του Άρη Μαρουλάκη ο ΑΟ Κάβου επικράτησε με σκορ 0-3 επί της "μαχητικής" Τραβέρσο, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον επιθετικό του Ντάνι Κούρτ, ο οποίος πέτυχε "ατόφιο" χατ - τρικ. 

Πετυχαίνοντας τρια γκολ στο β΄ μέρος (56΄, 65΄, 73΄) ο Ντάνι Κούρτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα της νότιας Κέρκυρας. Νωρίτερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δύο δοκάρια (με σουτ και κεφαλιά), ένα χαμένο τετ α τετ και δύο σουτ δίπλα από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Επιπλέον, ο ΑΟ Κάβου είχε και δοκάρι σε σουτ του Σταμάτη Βάρελη και μία ακόμη καλή στιγμή με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Η Τραβέρσο (υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λαμπίρη ως προπονητή - παίκτη τη φετινή σεζόν) είχε δύο χαμένα τετ α τετ με τον Τομ Τιούρελ στο β΄ μέρος, ένα ακόμη τετ α τετ με τον Περικλή Παναγόπουλο -πάλι- στο β΄ μέρος και δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με το Γιώργο Μαυρωνά στο α΄ μέρος. 

Την πρώτη του συμμετοχή σε αντρικά πρωταθλήματα πραγματοποίησε ο 15χρονος ποδοσφαιριστής της Τραβέρσο, Αλτέο Πασκάι, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ16 του Ορφέα.

Συνολικά 6 από τους 12 ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κάβου που αγωνίστηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι κάτω των 18 ετών (Γατσούλης, Μίαρης Ν., Σαμοΐλης, Βάρελης, Ασπιώτης, Δεκάντιος).

 

Διαιτησία: Σκεύης, Σταμάτης, Καββαδίας Μ.

 

ΑΣ Τραβέρσο Καποδίστριας, Χαντζής, Παππάς, Κουρής, Βάνας, Κοζομπόλης, Σαλταγιάννης, Φράγκος, Κωλέσης, Μαρτίνης, Μαυρωνάς

Έπαιξαν και οι: Τιούρελ, Μοιρώτσος, Παναγόπουλος, Πασκάι, Τυράκης

 

ΑΟ Κάβου (Μαρουλάκης Α.) Μακαντάνης, Γατσούλης, Μίαρης Ν., Γαστεράτος Χ., Γαστεράτος Ν., Κάντας Π., Μυρίλλας, Σαμοΐλης, Βάρελης, Ασπιώτης, Κούρτ

Έπαιξε και ο: Δεκάντιος