e14d34ea-e61d-480b-b0a1-bac6b600337c.jpg

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος Στρογγυλής.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος Στρογγυλής, ο οποίος αυτή τη φορά επικράτησε με σκορ 0-2 επί του ΑΟ Βασιλατίκων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον Ατρόμητο Στρογγυλής να έχει χαμένο πέναλτι στο 25΄, όταν ο κίπερ του ΑΟ Βασιλατίκων απέκρουσε την εκτέλεση του Μητσιάλη και δοκάρι σε κεφαλιά του Λευτέρη Θέμα, δέκα λεπτά αργότερα.

Στο β΄ μέρος η ομάδα της Στρογγυλής κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και συγκεκριμένα στο 50΄ όταν μετά από μπαλιά του Μητσιάλη, ο Άκης Γιαννούλης κοντρόλαρε τη μπάλα με το στήθος και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γεωργοπάλη, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό το σκορ της αναμέτρησης. 11ο γκολ για το μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου τη φετινή σεζόν. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 70' όταν μετά από πάσα του Αλέξανδρου Βλαχόπουλου, ο Παχής επιχείρησε ένα πλασέ απέκρουσε προσωρινά ο κίπερ των γηπεδούχων και στην επαναφορά ο Σταύρος Τσιάμης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΑΟ Βασιλατίκων αγωνίστηκε και με τους τρεις τερματοφύλακές του στη βασική 11αδα, καθώς εκτός του Αντώνη Γεωργοπάλη που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας αγωνίστηκαν και οι Χάρης Κισκήρας και Σπύρος Νικομάνης.

Ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Στρογγυλής, Σπύρος και Στέφανος Ασωνίτης

 

Διαιτησία: Αγιώτατος, Κοσκινάς, Κούρκουλος

 

ΑΟ Βασιλατίκων (Καλούδης Β.) Γεωργοπάλης, Κισκήρας, Νικομάνης Στ., Κουρτέσης Σπ., Μήτσουλης, Νικομάνης Κ., Κουρτέσης Δ., Νικομάνης Σπ., Μυρίλλας, Νεράιδας, Γούναρης

Έπαιξαν και οι: Νικομάνης Ι.

 

Ατρόμητος Στρογγυλής (Γιαννούλης Σ.) Ασπιώτης, Κασίμης Σ., Λουκάς, Λιούμπας, Φωτοδήμος, Κοσμάς, Μητσιάλης, Θέμας, Παχής, Γιαννούλης Άκης, Τσιάμης

Έπαιξαν και οι: Κασίμης Χ., Βλαχόπουλος, Ασωνίτης Σπ., Ασωνίτης Στ.