431653005_1170498741065229_4958129960825934049_n.jpg

Μία μεγάλη νίκη πέτυχε η Ολυμπιάδα Καρουσάδων.

Με σκορ 4-0 επικράτησε η Ολυμπιάδα Καρουσάδων επί του Ηρακλή Σφακερών στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο Καρουσάδων για την 25η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΚ.

Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων μπήκε πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με σκορ 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Λουκάς Βλασερός, ενώ ο ίδιος ποδοφαιριστής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Γκολ νούμερο 23 για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Ολυμπιάδας. Πριν την ανάπαυλα ο Σπύρος Κροκίδης έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Τον τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ανδρέας Μπαρδούσης στο β΄ μέρος. Από εκεί και πέρα η Ολυμπιάδα Καρουσάδων είχε και κάποιες ακόμη καλές στιγμές με τους Προβατά, Βλασερό Κ., Βλασερό Λ., Μέσσα, Αυλωνίτη και Μαρτίνο. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Σφακερών στάθηκε απειλητικός μόνο σε κάποιες περιπτώσεις στο β΄ μέρος με Μαρίτσα Ν. (δις), Χήρα, ενώ η κυριότερη ευκαιρία ήταν μία κεφαλιά του Στέφανου Παγιάτη, την οποία εξουδετέρωσε έξοχα ο κίπερ της Ολυμπιάδας, Βασίλης Καλούδης.

Την πρώτη του συμμετοχή σε αντρικά πρωταθλήματα πραγματοποίησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, Σπύρος Κολιδάκης (γεν. 2009). 

Ως αντίπαλοι αγωνίστηκαν τα αδέρφια Σπύρος Κροκίδης (Ολυμπιάδα Καρουσάδων) και Σταμάτης Κροκίδης (Ηρακλής Σφακερών, με σημαντική παρουσία στην Ολυμπιάδα κατά το παρελθόν).

 

Διαιτησία: Γιούργας, Ίσερης, Αυλωνίτης

 

Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Μαρτίνος Θ.) Καλούδης, Σακκάς, Κατωμέρης, Αυλωνίτης, Κατσαρός, Λεοντίτσης, Προβατάς, Κροκίδης, Βλασερός Κ., Βλασερός Λ., Μπαρδούσης

Έπαιξαν και οι: Μαρτίνος, Μέσσας, Κλαδάς, Κολιδάκης

 

Ηρακλής Σφακερών (Νικοκάβουρας Κ.) Μεσίνης, Μαρίτσας Σ., Ψαρράς, Ασπιώτης, Μιχαλάς, Μαναρκόλι, Χήρας, Μαρίτσας Ν., Ζαγράδι, Κροκίδης, Ρίζος Κ.

Έπαιξαν και οι: Μωραΐτης Στ., Παγιάτης, Λαγός, Μίχα Λ.