434304132_1139554377473752_9101427346521050049_n.jpg

Έχοντας σε μεγάλη μέρα το Λουκά Βλασερό η Ολυμπιάδα Καρουσάδων επέστρεψε στα "σαλόνια" του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.

Με σκορ 2-4 επικράτησε η Ολυμπιάδα Καρουσάδων επί του Οδυσσέα Αυλιωτών και πλέον είναι και "μαθηματικά" πρωταθλήτρια Β΄ ΕΠΣΚ για τη σεζόν 2023-2024 και μετά από 1 χρόνο απουσίας επιστρέφει στην πρώτη τη τάξη κατηγορία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.

Το σκορ "άνοιξε" μόλις στο 5΄ ο Λουκάς Βλασερός. Στο 42΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτη Προβατά, ο Λουκάς Βλασερός με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Στο β΄ μέρος η Ολυμπιάδα Καρουσάδων κατάφερε να πετύχει ακόμη δύο τέρματα και επί της ουσίας να εξασφαλίσει τη νίκη. Στο 60΄ ο Σπύρος Αυλωνίτης "έγραψε" το 0-3, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Λουκάς Βλασερός με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του κάνοντας τα τέρματα της Ολυμπιάδας τέσσερα. Αυτό ήταν το 26ο γκολ του 20χρονου ποδοσφαιριστή τη φετινή σεζόν!

Ο Οδυσσέας κατάφερε να σκοράρει στο 71΄ με γκολ του Ρόμπερτ Ντάτσι, ενώ στο 77΄ -και πάλι- ο Ρόμπερτ Ντάτσι μείωσε σε 2-4, ξαναβάζοντας την ομάδα των Αυλιωτών στο παιχνίδι. Το 2-4 όμως έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Το τρίτο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Ολυμπιάδας να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του.

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Σάτκλιφ, Γαρδικιώτης

 

Οδυσσέας Αυλιωτών (Ανδριώτης Ν.) Σώκαλης, Μιχαλάς, Ρίκος Κ., Μουζακίτης Ι. (Σούλος), Μουζακίτης Ι. (Γκιώκας), Λούβρος, Ρίκος Δ., Μουζακίτης Μ., Κουρμπανίδης, Μουζακίτης Αγγ., Ντάτσι Ρ.

Έπαιξαν και οι: Μουζακίτης Κ. (Μαρκεζίνης), Μουζακίτης Στ., Κουβαράς, Μουζακίτης Αν.

 

Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Μαρτίνος Θ.) Καλούδης, Μέσσας, Κατωμέρης, Αυλωνίτης, Κατσαρός, Λεοντίτσης, Προβατάς, Κροκίδης, Γκερέκος, Βλασερός Λ., Μπαρδούσης

Έπαιξαν και οι: Βλασερός Κ., Καρκαμπούνας, Σακκάς