mpala_0.jpg

Μία μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄.

Με σκορ 4-3 επικράτησε ο ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄ επί του ΑΟ Κάβου στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κανονιού για την 25η αγωνιστική και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4΄ ο Άγγελος Γεωργουλάς. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μάριος Κρητικός έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 20΄ ο Σπύρος Αράθυμος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο ΑΟ Κάβου μείωσε σε 3-1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μιριάν Τοτάι. Το 3-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Στο β΄ μέρος ο ΑΟ Κάβου κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και συγκεκριμένα στο 70΄ όταν ο Λευτέρης Ανδρονικόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παγκάνο για το 3-2. Στο 76΄ ο Μάριος Κρητικός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα "έγραψε" το 4-2. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 83΄ ο Μιριάν Τοτάι, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση.

Ο ΑΟ Κάβου είχε και δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Ντάνι Κούρτ στο 64΄ και το 87΄.

 

Διαιτησία: Σκεύης, Σταμάτης, Δημητράς

 

ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄ (Μάρισιτς Μ.) Παγκάνο, Καζιάνης, Κοϊνόζι, Πετρόγιαννης, Φον Ντερ Χυλλς, Κρητικός Μ., Προβατάς, Φωτιάδης, Κρητικός Α., Γεωργουλάς, Αράθυμος

Έπαιξαν και οι: Χρυσικόπουλος, Αδαμόπουλος, Στρατηγός, Γκιουζέλης

 

ΑΟ Κάβου (Παλαιοχωρίτης Σ.) Νικόπουλος, Σαμοΐλης Κ., Λιόπουλος, Σμοΐλης, Γαστεράτος Σ., Γαστεράτος Α., Ανδρονικόπουλος, Γατσούλης, Ασπιώτης, Κούρτ, Τοτάι

Έπαιξαν και οι: Γαστεράτος Ι., Σαμοΐλης Μ., Μυρίλλας