mpala_0.jpg

Μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε ο Δίας Κασσιώπης.

Με σκορ 1-0 επικράτησε ο Δίας Κασσιώπης επί του ΠΑΟ Σφακιανάκη Β΄ στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Κασσιώπης για την 24η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΚ και εξακολουθεί να βρίσκεται στη διεκδίκηση μίας από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου.

Το γκολ που έκιρνε την έκβαση της αναμέτρησης σημείωσε στο 12ο λεπτό ο Ρόνι Λεσάι. Από εκεί και πέρα ο Δίας Κασσιώπης είχε δοκάρι σε σουτ του Σπύρου Σαλβάνου (Σαλάμα) και στην επαναφορά ο Νικόλας Γαρνέλης έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ είχε και κάποιες ακόμη καλές στιγμές με τους Θανάση Μπάνο, Σπύρο Σαλβάνο και Νικόλα Γαρνέλη.

Ο ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄ ανέβασε "στροφές" στο β΄ μέρος είχε τις δικές του καλές στιγμές (είχε και ένα ακυροθέν γκολ), όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

Διαιτησία: Βλάσσης, Κοσκινάς, Βράκας

 

Δίας Κασσιώπης (Χειρδάρης Ι. - Ζαφείρης Ι.) Ρεβύθης, Τρύφωνας, Κάρμπουρης, Κονισπολιάτης, Βλάχος, Τσιριγώτης Σπ., Μπάνος, Μπαζιώτας Ν., Λεσάι, Γαρνέλης, Σαλβάνος Σπ.

Έπαιξαν και οι: Κάτσης, Σαλβάνος Α., Κυριάκης, Παουλίνης

 

ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄ (Μάρισιτς Μ.) Παγκάνο, Καζιάνης, Κοϊνόζι, Φον Ντερ Χυλλς, Πετρόγιαννης, Κρητικός, Γαούτσης, Προβατάς, Αλαμάνος, Γεωργουλάς, Αϊντινάι