418150424_922723649647676_662472654541313024_n.jpg

"Μοιρασιά" μεταξύ των δύο ομάδων σε μία χορταστική αναμέτρηση.

Ισόπαλοι με σκορ 3-3 αναδείχθηκαν Μέγας Αλέξανδρος και Δίας Κασσιώπης σε μία αναμέτρηση με πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες και συνολικά έξι γκολ.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο Μέγας Αλέξανδρος απείλησε με ένα πλασέ του Φώτη Μπάλα στο 5΄, το οποίο κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια ο Δίας Κασσιώπης απείλησε με προσπάθειες των Ρόνι Λεσάι και Σπύρου Σαλβάνου (χ3). 

Ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε τέρμα του Φώτη Μπάλα με έξοχο μακρινό σουτ. Άμεσα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμη τέρματα με τους Ενέα Γκρέμπι και Αλέξανδρο Σκούφο, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο Δίας Κασσιώπης μείωσε σε 3-1 με γκολ του Αρμάντο Κατσαρού. 

Στο β΄ μέρος ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε να πετύχει και τέταρτο τέρμα και είχε δύο πολύ καλές στιγμές, μία με το Φώτη Μπάλα, το σουτ του οποίου απέκρουσε έξοχα ο τερματοφύλακας του Δία Κασσιώπης, Σπύρος Ρεβύθης και μία με ένα σουτ του Σπύρου Μιχαλά. Στο 60΄ ο Μέγας Αλέξανδρος έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ενέα Γκρέμπι με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ενώ βρισκόταν σε υποσχόμενη θέση για γκολ.

Στο 68΄ ο Δίας Κασσιώπης μείωσε σε 3-2 χάρη σε αυτογκολ που σημείωσε ο Σπύρος Πανάρετος, ενώ στο 75΄ η ομάδα της Κασσιώπης κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε γκολ του Ανδρέα Σαλβάνου. Στα τελευταία λεπτά ο Δίας προσπάθησε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα εκμεταλευόμενος την αριθμητική του υπεροχή, όμως το 3-3 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο 90+1΄ ο Μέγας Αλέξανδρος έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ανδρέα Τσολάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90+6΄ έμεινε με 8 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σπύρου Πανάρετου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 

Διαιτησία: Δράμπαλος, Σερίφης, Γκιόκας

 

Μέγας Αλέξανδρος (Μπολάνο Κ.) Μπέκιος Μ., Μουμούρης, Πανάρετος, Τσολάκης, Γκρέμπι, Κοσκινάς, Θεοχάρης, Μπάλας, Νίκολας, Μιχαλάς, Σκούφος

Έπαιξαν και οι: Μότσης, Κανάνι, Σεντελές, Αγάθος Α.

 

Δίας Κασσιώπης(Χειρδάρης Ι. - Ζαφείρης Ι.) Ρεβύθης, Βλάχος, Κάρμπουρης, Κατσαρός, Τσιριγώτης Σπ., Μπάνος, Μπαζιώτας Ν., Λεσάι, Γαρνέλης, Σαλβάνος Σ., Σαλβάνος Α.

Έπαιξαν και οι: Κάτσης, Τσιριγώτης Στ., Μάρα, Σαρακηνός