264050046_3125375401079931_3481902174906198142_n.jpg

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Οδυσσέας Αυλιωτών.

Με σκορ 3-2 επικράτησε ο Οδυσσέας Αυλιωτών επί των Φοινίκων και παρέμεινε επτά βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και πλέον ακολουθεί η αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο Ολυμπιάδα Καρουσάδων, στην οποία με νίκη ξαναμπαίνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Οδυσσέας Αυλιωτών μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στα πρώτα δέκα λεπτά με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα των Γιώργου Λούβρου (2΄) και Μάριου Μουζακίτη. Οι Φοίνικες μείωσαν σε 2-1 στο 42΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Ρίγγα. Το 2-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους. 

Στο β΄ μέρος οι Φοίνικες κατάφεραν νωρίς να ισοφαρίσουν και συγκεκριμένα στο 55΄ χάρη σε νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Ρίγγα. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Οδυσσέα Αυλιωτών σημείωσε στο 73΄ ο Αλέξης Κουρμπανίδης με "ψύχραιμο" πλασέ. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του έμπειρου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα του Οδυσσέα Αυλιωτών.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Γαρδικιώτης, Σακκάς

 

Οδυσσέας Αυλιωτών (Ανδριώτης Ν.) Σώκαλης, Μιχαλάς, Ρίκος Κ., Μουζακίτης Ι. (Σούλος), Μουζακίτης Ι. (Γκιώκας), Λούβρος Β., Ρίκος Δ., Μουζακίτης Μ., Κουρμπανίδης, Λόισιος, Λούβρος Γ.

Έπαιξαν και οι: Μουζακίτης Αγγ., Κουβαράς, Μουζακίτης Στ., Μουζακίτης Κ. (Μαρκεζίνης)

 

ΑΟ Φοίνικες (Καρπατσέλης Β.) Δουκάκης, Πιασεντιέρ, Μαυρωνάς, Λεπενιώτης, Νταρλαγιάννης, Μπραχιματάι, Καούνης, Μπαλανίκας, Σκούρας Α., Ρίγγας, Σκούρας Σ.

Έπαιξαν και οι: Μαγούλας, Γρίβας, Σωτηρόπουλος